Monday 4 September 2017

Nyfiken på Treks nya modeller? Teamet besöker Trek World Nordic

För lite drygt en vecka sedan var Luftkastellet i Malmö till bredden fyllt av cykelkärlek! Treks 2018 modeller stod på första parkett när Trek World Nordic gick av stapeln. Mässan riktar sig främst till återförsäljare, men teamet fick en inbjudan vilket var mycket uppskattat. 

Att få klämma och känna på nästa års tävlingshojar, vilka modeller det nu blir, var absolut i topp. De flesta i teamet vill fortsätta köra Top Fuel, men eventuellt kompletteras stallet med ett antal Procaliber-hojar. Att få ha lyxen att välja heldämpad eller hard(soft)tail baserat på banan som ska köras är få förunnat. Tomten, vi lovar att vara snälla! ;-)

Med cyclocross-säsongen runt hörnet blev det även en del spanande på de nya Boone-modellerna. Nytt för i år är IsoSpeed-länkage, tänk softtail, både fram och bak. Väldigt lockande! Vi får se hur många i teamet som ställer sig på startlinjen på någon cyklocrosstävling i år. Det blir i alla fall fler än i fjol och man får verkligen passa på när det arrangeras så många i Skåne i år. Det hade varit superkul om vi lyckades locka fler tjejer till sporten, även om man deltar med sin mtb.

Landsvägssäsongen känns avlägsen, men då planerna på träningsläger på varma breddgrader redan börjar spikas blev vi även bra sugna på nya landsvägshojar. Ska man välja en snabb Émonda, Treks lättviktshoj, en stötdämpande Domane eller aerodynamisk Madone? Bara att lösa n+1-ekvationen! ;-)

Det fanns även en massa kläder och tillbehör att dreggla över. Det är ju nästan minst lika viktigt att se bra ut och färgmatcha sin outfit som att prestera bra. :-)

Vi tackar Trek Sweden för inbjudan och har nu lite att fundera över vad gäller val av cyklar inför nästa säsong.

Fuel Ex - en rolig och förlåtande hoj

Grymt utbud av dammodeller, t.ex. Skye

Ride like a girl

Grymmaste tjejerna - grymmaste Procaliber-hojarna

Härligt att få klämma och känna lite grann

Cyclocross-säsongen närmar sig och det vore ju inte fel att testa den nya Boone med IsoSpeed-länkage både fram och bak

För de som missat det så är cykelsporten fåfäng ;-)



No comments:

Post a Comment